Thursday, 21 June 2012

sepetang bersama

Dalam diam tak diam , dokumen dalam pen drive ku belek..... Eh eh gambar lame laaa...nie bleh update kt blog nih.... apa lagi trus arr otak ligat berputar memikir ape yg nak ditulis utk dijadikan tatapan seme....

Sebelum tanggal 29 Oktober 2008....kira dalam bulan oktober jugak laa... Sally (officemate , anak majikanku selaku pengarah DMSB kini) memberitahuku bhw dia ada voucher free untuk minum petang di KK Club Taman Melawati , KL... Dia pown meminta cadanganku yang kadang2 bernas la gak... dalam perbincangan singkat tersebut kami putuskan utk membuat jamuan minum petang ala2 grand khas wat staf Dasuki Motors...

Sebelum memo ditampal , kami terpaksa berulang alik ke KK Club utk menetapkan menu , hari dan masa yg sesuai... Persiapan ala kadar diambil dan MEMO pown ditampal di tempat yg sepatutnya utk memberitahu seme staf agar dapat meluangkan masa utk jamuan santai tersebut....

Selesai sj waktu operasi , bengkel pown ditutup.... kami trus menuju destinasi yg dijanjikan.... tapi lain pula dengan aku... Aku trus balik ke rumah mengambil kesayanganku utk dibawa bersama ke jamuan tersebut kerana khuatir majlis tersebut akan mengambil masa yang panjang...kira tak nak susahkan mak abahku arr....kesiankan dh la seharian menjaga dan melayan kerenah kesayanganku.....so it's my time.....

Sesampai sj di sana aku trus duduk bersama-sama officemate yg lain ditempat yg telah disediakan...Kami menikmati hidangan petang yg x seberapa di tempat yg boleh laa dikatakan grand gk...klau nk g sendiri2 rs nyer x terpergi....

Hatiku rs puas sgt melihat kerenah dan telatah mereka... Bak kate ape yg dihidangkan seme mrk belasah... mana tak nye lepas mengerah seme tenaga , badan mula rasa penat...perut pown mula la nyanyi lagu keroncong.....kira masa yg aku set kan mmg sesuai sgt laa...kira berbaloi gk arr perngorbananku yg x seberapa nie....  Nie laa serba sikit gambar yg diambil sepanjang jamuan minum petang tu...eh tak la ptg sgt kira hampir senja gk arr....

bersama teman seofis.....bukan senang nk b'kumpul cm nie...

Ini laa kesayanganku....BEBE KUCUK....










                             

No comments:

Post a Comment